top of page

Medewerkers

Desiree van Veldhuizen

Docent/eigenaar

Oprichter en eigenaar van Pets4care. Klinisch pedagoge en haptonome. Dog- en Equine Assisted Coach. Als docent betrokken bij alle cursussen en opleidingen, maar doet ook administratieve zaken en werk op de achtergrond.

laura van brummelen.jpg

Laura van Brummelen

Docent

Coach, supervisor, communucatiedeskundige, specifiek werkterrein: systemisch werk.

tessavanlith.jpg

Tessa van Lith

Docent

Eigenaresse Yudado. Docent nascholing Lemniscaat. Specifiek werkterrein: hechtingsproblematiek

Untitled 2.jpg

Marlene lok

Coach

Individuele team begeleiding mens/hond

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle

Bij Pets4Care werken trainers en docenten die specifieke kennis hebben in het samenwerken met dieren in zorg- en welzijnstrajecten. Daarnaast is deskundigheid op het gebied van het behandelen of begeleiden van mensen noodzakelijk. Deskundigheid, gericht dus op dieren en mensen. Pets4Care draagt verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling en uitvoering van opleidingstrajecten.

 

Vanzelfsprekend horen hier ook criteria en kwaliteitseisen bij. Niet alleen aan de inhoudelijke opleidingstrajecten maar ook aan de mensen die deze opleidingen verzorgen. Al onze docenten zijn deskundig opgeleid op het gebied waarin zij les geven. Dit geldt voor vaste docenten, maar ook voor freelancers. Alle docenten onderschrijven de open visie van Pets4care en houden zich aan dezelfde code van ethiek voor wat betreft het samenwerken met dieren in AAI (AIHAIO, white paper).

bottom of page